070 22 103 77
info@kindertandartsdenhaag.net

Kindertandarts Den Haag heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Kindertandarts Den Haag is naar mijn mening de beste tandartspraktijk voor kinderen in Den Haag. Aardige mensen en goede tandartsen. Wij hebben er uitstekende ervaringen met ons oudste kind en toen de eerste tandjes bij onze jongste waren doorgekomen, besloten we dat het ook tijd werd om met hem naar Kindertandarts Den Haag te gaan. De tandarts geeft veel uitleg en doet dat allemaal in een heel ontspannen sfeer.”
Ton van Hogendoorn, Admiraal de Ruijterweg 65
 
“Fantastische tandarts, prachtige behandelkamers en de tandarts neemt uitgebreid de tijd voor het geven van voorlichting. Ik ben blij dat ik Kindertandarts Den Haag gevonden heb!”
Astrid Holgers, Duinweg 10
 
“De tandartsen van Kindertandarts Den Haag hebben ons kind fantastisch geholpen toen die een beugel nodig had. De tandjes van onze Lieke stonden niet allemaal even recht en begonnen op een gegeven moment wat naar voren te groeien. In overleg met de tandarts van Kindertandarts Den Haag hebben we toen besloten wat het beste voor haar was en voor een slotjesbeugel gekozen, ook omdat die niet zo opvallend zijn. We zijn nu een jaar verder en het gaat duidelijk de goede kant op.”
Irene de Butter, Van Kampenlaan 44
 
“Ik ben zeer te spreken over Kindertandarts Den Haag. Uitstekende tandartsen en goede begeleiding!”
Jan de Groot, Van Balenstraat 300
 
“Ik heb mijn kinderen al van jongs af aan meegenomen naar mijn eigen tandarts, maar toen ik hoorde van Kindertandarts Den Haag vond ik het beter om ze naar deze speciale tandarts te brengen. De tandarts gaat geweldig met kinderen om en gaat tijdens de controle heel voorzichtig te werk. Mijn kinderen zijn nu zes en vijf, en vinden het helemaal niet erg om naar de tandarts te gaan. Ik kan Kindertandarts Den Haag dus aan iedereen aanraden!”
Henk van den Brink, Sumatrastraat 188
 
“Vorige week ben ik voor het eerst met mijn kind bij Kindertandarts Den Haag geweest en het is zowel haar als mij erg goed bevallen. De tandarts vertelde van tevoren precies wat ze ging doen, waardoor mijn dochter zich al snel helemaal op haar gemak voelde.”
Simone Floor, Herenweg 91
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!